Snickeri

Snickeri

När man bor i ett eget hus finns det alltid saker som man vill och behöver utföra som exempelvis bygga till, bygga om eller utföra en renovering, invändigt eller utvändigt. Vill du bygga en ny altan, sätta upp en friggebod eller ett garage eller behöver du renovera din träfasad kan du kontakta oss på JLT Bygg. Vi är ett snickeri som utgår från Säter, men utför arbeten i Dalarnas län. Vi har som ambition att utföra kvalitetsarbeten till kunder som uppskattar snickeriarbeten som är av högsta kvalité.

 

Anlita ett snickeri i Säter

JLT Bygg har utbildade och erfarna snickare i Hedemora som har en stor kunskap inom allt som rör snickeri och andra former av byggarbeten. Vi utför våra arbeten enligt rådande byggnormer och med godkänt material så av vi kan leverera förstklassigt resultat till våra kunder. Självklart lämnar vi även bransch enliga garantier på vårt arbete så att du kan vara trygg även efter att ditt projekt är klart. När du behöver hjälp av ett snickeri kan du boka ett platsbesök, så att vi kan komma ut till din fastighet för att inspektera ditt projekt och lyssna på dina önskemål. 

Boka ett möte med oss snickare i Hedemora!

Välkommen att boka in ett möte där vi kan diskutera dina önskemål inför kommande bygg eller snickeriprojekt. Helt utan några förpliktelser! Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett rättvist pris.