Kontakta oss

Kontakta oss

Välkommen att kontakta vårt professionella arbetslag som finns för företag, privatpersoner & BRF:er i Hedemora med omnejd.

Vi är ett lösnings fokuserat byggföretag som alltid levererar fullständiga bygg- och snickeritjänster av högsta kvalitet. Hos oss garanterar vi att du får det du betalar för, vi snickare i Hedemora kan stolt skriva under på att våra jobb talar för sig.

Nyhet!

Vi bygger en helt ny snickerifabrik på Bispberg 300,  där "Bispberg såg" tidigare låg. Snickerifabriken kommer att vara klar till försommaren.

Vilka uppdrag utför JLT Bygg?

Vi åtar oss arbeten i varierande storlek allt från större badrum, mindre kök till inglasad altan. Vi snickare har minst sagt en känsla för snygg design..

Genom våra år i byggbranschen har vi skapat fantastiska samarbetspartner, så med oss kan du överlåta totalentreprenaden för hela ditt projekt. Med JLT Bygg får du en skicklig arbetsledare som ser till att koordinera arbetet så att lämplig hantverkare finns på plats vid rätt tillfälle. Vår arbetsledare ser också till att de hantverkare som utför uppdraget är behöriga och utför arbetet enligt gällande branschregler och enligt tidsplan.

Kontakta oss med dina funderingar!

Boka ett möte med oss snickare i Hedemora!

Välkommen att boka in ett möte där vi kan diskutera dina önskemål inför kommande bygg eller snickeriprojekt. Helt utan några förpliktelser! Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett rättvist pris.