Köksrenovering

Köksrenovering

Köket är en av bostadens mest centrala rum och det är här som familj och vänner samlas då det är dags för måltider, att umgås, diskutera viktiga beslut eller bara för att ta en kaffe. Därför är köket det rum som de allra flesta har överst på sin önskelista då det kommer till renoveringar i bostaden. När du utför en köksrenovering så kan du även välja att sätta in ny köksinredning men även att installera nya vitvaror. Det gör att du får ett trivsamt och funktionellt kök som passar att använda för alla tillfällen. Då du ska göra en köksrenovering kan du kontakta oss på JLT Bygg för mer information om hur våra snickare i Säter kan hjälpa dig med din renovering i köket.

 

Anlita våra snickare som utgår från Säter för din köksrenovering

JLT Bygg har professionella och yrkesutbildade snickare i Hedemora som är specialister på köksrenoveringar. Vi kan erbjuda dig många olika typer av lösningar för ditt kök och även tillhandahålla med måttanpassade och specialtillverkad inredning genom våra finsnickare. Vi kan åta oss totalentreprenaden för din renovering då vi samarbetar med ett flertal behöriga hantverkare som exempelvis elektriker, rörmokare och målare.


Fler tjänster vi utför

Boka ett möte med oss snickare i Hedemora!

Välkommen att boka in ett möte där vi kan diskutera dina önskemål inför kommande bygg eller snickeriprojekt. Helt utan några förpliktelser! Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett rättvist pris.