Renoveringsarbeten

Renoveringsarbeten

Behöver du renovera din bostad som exempelvis en köksrenovering, badrumsrenovering eller en totalrenovering bör du anlita ett professionellt byggföretag som utför arbetet med högsta kvalitet. Vi på JLT Bygg har yrkesutbildade och mycket skickliga snickare som har en bred kunskap då det kommer till renoveringsarbeten. Du är välkommen att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå dig du behöver utföra renoveringsarbeten i ditt hem.

 

Anlita vårt byggföretag som utgår från Säter för dina renoveringsarbeten

Att renovera sin bostad är inte bara ett tungt och tidskrävande arbete utan kräver också kunskap så att arbetet utförs enligt gällande branschregler och med rätt material. JLT Bygg är ett byggföretag som har professionella snickare i Hedemora med många års erfarenhet från renoveringar i privatbostäder. Vi samarbetar också med behöriga och certifierade hantverkare vilket innebär att vi även kan utföra alla typer av arbeten i våtrumsutrymmen. Du kan använda formuläret på vår hemsida för att boka ett platsbesök. Då kan vi komma ut till din bostad och inspektera ditt projekt, lämna rådgivning och erbjuda dig en offert med ett konkurrenskraftigt pris.


Fler tjänster vi utför

Boka ett möte med oss snickare i Hedemora!

Välkommen att boka in ett möte där vi kan diskutera dina önskemål inför kommande bygg eller snickeriprojekt. Helt utan några förpliktelser! Därefter kan vi erbjuda dig en offert med ett rättvist pris.